Салат «Цезар» складається з смачних і корисних продуктів, а якщо додати до нього соус на основі знежиреної сметани або йогурту, то вийде блюдо для прихильників правильного харчування. До того ж готується просто і швидко.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Куряче філе – 350 – 400 гр.
- Помідори свіжі – 2 шт.
- Цільнозерновий хліб – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Рукола – 100 гр.
- Знежирений йогурт – 3 ст. л.
- Гірчиця – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату «Цезар» ПП. Куряче філе помийте, обсушіть і наріжте шматочками. М’ясо обсмажте зі спеціями на сковороді з антипригарним покриттям без масла або запечіть його у фользі в духовці.
Помідори помийте і наріжте кубиками.
Хліб наріжте кубиками і висушіть його в духовці. Для цього розігрійте духовку до 150 градусів і поставте туди хліб на 10 хвилин.
Змішайте йогурт, гірчицю і спеції, це буде служити заправкою для салату.
Рукколу промийте, викладіть її на паперові рушники, щоб стекла рідина. Розкладіть зелень на блюді, на неї покладіть куряче м’ясо і помідори.
Сир наріжте тонкими скибочками і покладіть в салат.
Полийте салат соусом і розсипте зверху сухарики. Салат можна подавати відразу після приготування.
Приємного апетиту!
Правильний салат «Цезар» Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» без майонезу Салат «Цезар» на святковий стіл Салат «Цезар» як в ресторані Салати з куркою