Якщо пробували знаменитий цей салат в ресторані і він вас підкорив своїм смаком, то саме час зважитися і приготувати салат Цезар як у ресторані. Салат стане відмінним легким вечерею, коли хочеться тільки втамувати голод, він не створить тяжкості в шлунку.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 420 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Помідори черрі – 180 гр.
- Листовий салат – 1 шт.
- Батон – 300 гр.
- Часник – 2 зубчики
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Яйце – 2 шт.
- Гірчиця – 2 ч. л.
- Сир Пармезан – 40 гр.
- Лимонний сік – 2 ст. л.
- Масло оливкове – 65 мл
Процес приготування:
Як почати готувати салат Цезар як в ресторані? Для соусу відварити яйця протягом 1 хв, потім розбити їх у відповідну ємність.
Туди ж відправити натертий твердий сир, чищений часник (1 зубчик).
Пробити все блендером до стану однорідності.
Влити олію, покласти гірчицю і сіль, ще раз пробити. Дати соусу постояти.
Для крутонів білий хліб порізати кубиками.
Часточку часнику дрібно нашаткувати ножем, перемішати з оливковою олією, нагрітим в сковороді. Дати охолонути.
Духовку нагріти до 180 градусів. Розкласти по листу кубики батона, полити їх часниковою заправкою. Відправити сушитися в духову шафу на 20 хв.
Куряче філе розрізати на плоскі шматочки по 10 див.
Нагріти в сковороді оливкову олію, посмажити курятину з обох боків до пристойної рум’яності.
Приготоване м’ясо посипати сіллю, чорним перцем і спеціями. Дати охолонути. Розрізати філе на невеликі пластинки.
Для хрускоту рекомендується придбати салат сорту Айсберг. Помити його і просушити, акуратно прокатати в рушник. Верхні листи викинути, інші порвати руками.
Черрі, помити і порізати навпіл.
Пармезан дрібно потерти.
По тарілках розкласти шматочки салатного листя.
Далі викласти курятину.
Посипати все сухариками і полити соусом.
Зверху розкласти половинки чері і посипати тертим пармезаном.
Приємного апетиту!
«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками Правильний салат «Цезар» Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» на святковий стіл Салат «Цезар» як в ресторані