Якщо пробували знаменитий цей салат в ресторані і він вас підкорив своїм смаком, то саме час зважитися і приготувати салат Цезар як у ресторані. Салат стане відмінним легким вечерею, коли хочеться тільки втамувати голод, він не створить тяжкості в шлунку.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 420 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Помідори черрі – 180 гр.
  • Листовий салат – 1 шт.
  • Батон – 300 гр.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Яйце – 2 шт.
  • Гірчиця – 2 ч. л.
  • Сир Пармезан – 40 гр.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.
  • Масло оливкове – 65 мл

Процес приготування:

Як почати готувати салат Цезар як в ресторані? Для соусу відварити яйця протягом 1 хв, потім розбити їх у відповідну ємність.

Туди ж відправити натертий твердий сир, чищений часник (1 зубчик).

Пробити все блендером до стану однорідності.

Влити олію, покласти гірчицю і сіль, ще раз пробити. Дати соусу постояти.

Для крутонів білий хліб порізати кубиками.

Часточку часнику дрібно нашаткувати ножем, перемішати з оливковою олією, нагрітим в сковороді. Дати охолонути.

Духовку нагріти до 180 градусів. Розкласти по листу кубики батона, полити їх часниковою заправкою. Відправити сушитися в духову шафу на 20 хв.

Куряче філе розрізати на плоскі шматочки по 10 див.

Нагріти в сковороді оливкову олію, посмажити курятину з обох боків до пристойної рум’яності.

Приготоване м’ясо посипати сіллю, чорним перцем і спеціями. Дати охолонути. Розрізати філе на невеликі пластинки.

Для хрускоту рекомендується придбати салат сорту Айсберг. Помити його і просушити, акуратно прокатати в рушник. Верхні листи викинути, інші порвати руками.

Черрі, помити і порізати навпіл.

Пармезан дрібно потерти.

По тарілках розкласти шматочки салатного листя.

Далі викласти курятину.

Посипати все сухариками і полити соусом.

Зверху розкласти половинки чері і посипати тертим пармезаном.

Приємного апетиту!

«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками Правильний салат «Цезар» Рецепти на Новий рік Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» на святковий стіл Салат «Цезар» як в ресторані