Дуже цікавий і смачний варіант салату Цезар. Замість вареної курки, тут буде використано копчене м’ясо. Такий салат можна подати на вечерю або взяти з собою для перекусу на роботу.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Копчена курка – 150 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Листовий салат – 80 гр.
- Сухарі – 50 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Йогурт – 60 мл
- Масло оливкова – 10 мл
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
- Часник – 0,5 зуб.
- Лимонний сік – 30 мл
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат Цезар з копченою куркою і сухариками, жля початку приготуйте соус. Яйце зваріть круто, вийміть жовток і розімніть його виделкою. Часник і трохи сиру натріть на дрібній тертці. Змішайте в мисці жовток, часник, сир, лимонний сік, оливкова олія і йогурт, посоліть і приправте за смаком. Збийте всі інгредієнти блендером до однорідного стану.
Куряче м’ясо наріжте соломкою.
Вимитий болгарський перець очистіть від насіння і перегородок наріжте соломкою.
Листя салату вимийте і просушіть. Порвіть їх руками і викладіть на блюдо, полийте соусом. Зверху покладіть курку, перець і сухарики, також полийте їх соусом.
Посипте салат тертим сиром і відразу подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Правильний салат «Цезар» Салат «Цезар» без помідорів Салат «Цезар» з куркою і сухариками Салат «Цезар» на Новий рік Салат «Цезар» на святковий стіл Салати з куркою