Немає межі досконалості кулінарного майстерності. Всім хочеться готувати страви, які будуть нічим не гірше їх ресторанних аналогів, це зробити дуже просто, якщо слідувати нашим покроковим рецептами. Основою для салату «Цезар» і головним інгредієнтом, який відповідає за його свіжість, є листя салат, вони не повинні гірчити, тому відповідально поставтеся до їх вибору.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Салат Романо – 150 гр.
  • Креветки свіжі – 100 гр.
  • Яйце перепелине – 4 – 5 шт.
  • Помідори черрі – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 20 гр.
  • Сухарі – 15 гр.
  • Для соусу: –
  • Масло оливкове – 170 гр.
  • Діжонська гірчиця – 8 гр.
  • Соєвий соус – 25 гр.
  • Часник – 2 зуб.
  • Лимон – 1 шт.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат «Цезар» з креветками як в ресторані легко! Для салату можна використовувати готові сухарики або посушити їх самим в духовці або на сковороді.

Розморожені креветки відварити у воді з додаванням солі, злити з них воду, видавіть на креветки трохи лимонного соку і залиште їх маринуватися.

Змішайте оливкова олія, гірчицю, соєвий соус, пару ложок лимонного соку, подрібнений часник, сіль і перець. Ця суміш буде служити заправкою.

Листя салату помийте, обсушіть і порвіть руками на великі шматки, викладіть в миску.

Перепелині яйця відваріть круто, остудіть, зніміть шкаралупу і розріжте навпіл.

Помідори черрі помийте і також розріжте на дві половинки.

Додайте яйця і помідори до салату.

Пармезан потріть на дрібній тертці і додайте в салат.

Креветки швидко обсмажте на сковороді і покладіть в салат, полийте інгредієнти соусом, перемішайте і посипте сухарями.

Приємного апетиту!

Салат «Цезар» на святковий стіл Салат з креветками і овочами Салат з креветками і помідорами Салат з креветками і часником Салат з креветками, помідорами чері та сиром Салат з креветками, яйцем і сиром Салати з морепродуктами