Дуже простий рецепт салату з морепродуктів, який зможе повторити будь-яка господиня вдома самостійно. Він виходить дуже легким і соковитим.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Мідії консервовані – 200 гр.
  • Огірки – 1 – 2 шт.
  • Капуста пекінська – 150 гр.
  • Яйце перепелине – 5 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Для того щоб приготувати салат з маринованими мідіями і пекінською капустою, перепелині яйця зваріть в підсоленій воді. 10 хвилин з моменту закипання їм буде достатньо. Для салату можна взяти і курячі яйця, але тоді їх кількість зменшується в два рази.

Пекінську капусту промийте, висушіть і наріжте тонкою соломкою.

Огірки промийте, обсушіть і наріжте невеликими смужками, додайте до капусти.

З перепелиних яєць зніміть шкаралупу, розріжте їх навпіл і покладіть в миску.

Мариновані мідії викладіть до решти інгредієнтів. Посоліть, додайте спеції за смаком, заправте салат олією і лимонним соком, перемішайте і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Салати з морепродуктами