Салат Цезар з куркою можна віднести до малокалорійним страв. Секрет цієї страви полягає в тому, що куряче м’ясо обсмажується на сухій сковорідці. Завдяки цьому салат на смак виходить нітрохи не гірше ресторанного.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 150 гр.
- Білий хліб – 150 гр.
- Помідори черрі – 5 – 7 шт.
- Куряче філе – 200 гр.
- Соєвий соус – 1 ч. л.
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Лимон – 0,5 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Приправа Італійські трави – за смаком
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат Цезар з куркою, пекінською капустою, помідорами і сухариками просто! Куряче філе помийте і наріжте кубиками. М’ясо посоліть, приправте і полийте соєвим соусом, залиште маринуватися на 10 хвилин.
Розігрійте сковороду і обсмажте куряче м’ясо без олії до золотистої скоринки.
Батон наріжте кубиками. Посушите сухарики на сухій сковороді або в духовці.
Пекінську капусту помийте і наріжте великими шматками. Капусту викладіть на плоске блюдо.
Помідори черрі помийте, розріжте навпіл і викладіть на капусту.
Потім покладіть сухарики і обсмажене куряче м’ясо.
Приготуйте заправку. Змішайте майонез, сік половини лимона, подрібнений часник, сіль, мелений перець, дві столові ложки води і тертий сир. Спробуйте соус на смак, влийте оливкове масло, всипте суміш італійський трав і ще раз добре перемішайте.
Полийте салат заправкою і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками Салат «Цезар» з куркою, помідорами чері та сухариками Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» з пекінською капустою