Салат Цезар з куркою можна віднести до малокалорійним страв. Секрет цієї страви полягає в тому, що куряче м’ясо обсмажується на сухій сковорідці. Завдяки цьому салат на смак виходить нітрохи не гірше ресторанного.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Капуста пекінська – 150 гр.
  • Білий хліб – 150 гр.
  • Помідори черрі – 5 – 7 шт.
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Соєвий соус – 1 ч. л.
  • Сир Пармезан – 80 гр.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа Італійські трави – за смаком
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат Цезар з куркою, пекінською капустою, помідорами і сухариками просто! Куряче філе помийте і наріжте кубиками. М’ясо посоліть, приправте і полийте соєвим соусом, залиште маринуватися на 10 хвилин.

Розігрійте сковороду і обсмажте куряче м’ясо без олії до золотистої скоринки.

Батон наріжте кубиками. Посушите сухарики на сухій сковороді або в духовці.

Пекінську капусту помийте і наріжте великими шматками. Капусту викладіть на плоске блюдо.

Помідори черрі помийте, розріжте навпіл і викладіть на капусту.

Потім покладіть сухарики і обсмажене куряче м’ясо.

Приготуйте заправку. Змішайте майонез, сік половини лимона, подрібнений часник, сіль, мелений перець, дві столові ложки води і тертий сир. Спробуйте соус на смак, влийте оливкове масло, всипте суміш італійський трав і ще раз добре перемішайте.

Полийте салат заправкою і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

«Цезар» з куркою, помідорами, сиром і сухариками Салат «Цезар» з куркою, помідорами чері та сухариками Салат «Цезар» з майонезом Салат «Цезар» з пекінською капустою