Оригінальна подача перетворить найпростіший рецепт у вишукану страву. Такі тарталетки будуть відмінно виглядати на святковому столі. А маленька порція по-новому відкриє смак чудового салату з шинкою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Шинка – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Сир – 150 гр.
  • Майонез – 4 ст. л.
  • Тарталетки – 20 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат в тарталетках з шинкою. Шинку потрібно нарізати невеликими кубиками.

Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на дрібній тертці.

Таким же способом підготуємо і сир.

З кукурудзи зливаємо рідину.

Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом. За бажанням можна додати спеції і сіль.

Беремо тарталетки і розкладаємо в них салат – приблизно 2-2,5 ч. л.

Порада: Для святкового столу, тарталетки можна прикрасити листком петрушки.

Приємного апетиту!

Новости