Оригінальна подача перетворить найпростіший рецепт у вишукану страву. Такі тарталетки будуть відмінно виглядати на святковому столі. А маленька порція по-новому відкриє смак чудового салату з шинкою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Шинка – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Сир – 150 гр.
- Майонез – 4 ст. л.
- Тарталетки – 20 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат в тарталетках з шинкою. Шинку потрібно нарізати невеликими кубиками.
Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на дрібній тертці.
Таким же способом підготуємо і сир.
З кукурудзи зливаємо рідину.
Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо майонезом. За бажанням можна додати спеції і сіль.
Беремо тарталетки і розкладаємо в них салат – приблизно 2-2,5 ч. л.
Порада: Для святкового столу, тарталетки можна прикрасити листком петрушки.
Приємного апетиту!
Новости