Салат зі смажених кабачків – просте за складом і способом приготування страву, але незважаючи на це обдає незвичайним смаком. Такий салат чудово впишеться в повсякденне меню тих, кого не бентежить присутність майонезу в складі. Для того, щоб салат вийшов максимально ніжним, у процесі відбору інгредієнтів віддавайте перевагу молодим кабачків з м’якою шкіркою.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Зелень – 4 гілки
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Приправа (на вибір) – 3 щіпки
  • Сіль – 0.33 ч. л.

Процес приготування:

Готувати салат з кабачків смажених просто! Промийте кабачок, потім розріжте його наполовину і за допомогою ложки видалити насіння. Якщо кабачки не зовсім молоді, очистіть їх від шкірки. Після цього нарізаємо кабачки невеликим кубиком.

Відправляємо кабачки на розігріту сковороду, политу невеликою кількістю рослинного масла. Обсмажуємо овочі протягом п’яти хвилин.

Очищаємо від лушпиння цибулю нарізаємо дрібним кубиком, відправляємо до кабачків. Обсмажуємо все в протягом п’ятнадцяти хвилин. Не забуваємо в процесі смаження періодично помішувати овочі.

Перекладаємо овочі в окрему ємність. Туди ж відправляємо чисту рубану зелень, пропущений через прес часник і невелика кількість майонезу.

Все ретельно перемішуємо.

Салат можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Приємного апетиту!

Новости