Соковитий салат з м’яса дуже незвично «звучить», завдяки ананасам. Крім того, він дуже ситний. Таке блюдо з успіхом можна подати на святковий стіл – воно точно здивує ваших гостей.
Інгредієнти: на 4 порції.
- М’ясо – 500 – 600 гр.
- Помідори черрі – 200 гр.
- Ананас консервований – 3 – 4 гуртка
- Сир Пармезан – 30 гр.
- Зелень – 3 пучка
- Майонез – 100 – 150 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з ананасом і м’ясом. Для початку потрібно відварити м’ясо. Варто зазначити, що для такого салату підійде як яловичина, так і свинина. Обидва види м’яса добре поєднуються з іншими інгредієнтами. Важливо, щоб м’ясо було отварено до повністю м’якого стану. Якщо мова йде про яловичину, вона в кінці варіння повинна добре розходитися на волокна. Наприкінці варіння не забуваємо посолити м’ясо. Готове м’ясо виймаємо з бульйону і даємо повністю охолонути. Помідори черрі промиваємо, обсушуємо і розрізаємо кожен на чотири частини.
Ананаси виймаємо з банки, даємо стекти рідини і ріжемо на невеликі шматочки.
Шматок сиру натираємо на тертці з дрібними отворами, зелень рубаємо також дрібно.
М’ясо нарізаємо маленькими кубиками, висипаємо в салатницю. Додаємо нарізані помідори, тертий сир, зелень, шматочки ананаса. Викладаємо зверху майонез.
Все акуратно перемішуємо. За бажанням можна трохи посолити і додати чорний мелений перець. Готовий салат подаємо до столу відразу, поки він свіжий і соковитий.
Приємного апетиту!
Новости