Соковитий салат з м’яса дуже незвично «звучить», завдяки ананасам. Крім того, він дуже ситний. Таке блюдо з успіхом можна подати на святковий стіл – воно точно здивує ваших гостей.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • М’ясо – 500 – 600 гр.
  • Помідори черрі – 200 гр.
  • Ананас консервований – 3 – 4 гуртка
  • Сир Пармезан – 30 гр.
  • Зелень – 3 пучка
  • Майонез – 100 – 150 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з ананасом і м’ясом. Для початку потрібно відварити м’ясо. Варто зазначити, що для такого салату підійде як яловичина, так і свинина. Обидва види м’яса добре поєднуються з іншими інгредієнтами. Важливо, щоб м’ясо було отварено до повністю м’якого стану. Якщо мова йде про яловичину, вона в кінці варіння повинна добре розходитися на волокна. Наприкінці варіння не забуваємо посолити м’ясо. Готове м’ясо виймаємо з бульйону і даємо повністю охолонути. Помідори черрі промиваємо, обсушуємо і розрізаємо кожен на чотири частини.

Ананаси виймаємо з банки, даємо стекти рідини і ріжемо на невеликі шматочки.

Шматок сиру натираємо на тертці з дрібними отворами, зелень рубаємо також дрібно.

М’ясо нарізаємо маленькими кубиками, висипаємо в салатницю. Додаємо нарізані помідори, тертий сир, зелень, шматочки ананаса. Викладаємо зверху майонез.

Все акуратно перемішуємо. За бажанням можна трохи посолити і додати чорний мелений перець. Готовий салат подаємо до столу відразу, поки він свіжий і соковитий.

Приємного апетиту!

Новости