Салат з лососем і авокадо не можна віднести до рангу дешевих, однак і плід, і риба є лідерами з корисним речовинам і добре поєднуються між собою. Такий салат послужить ситним перекусом протягом трудового дня.
Інгредієнти: на 3 порції.
- Авокадо – 1 шт.
- Форель або Сьомга слабосолона слабосолона – 100 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля червоний – 0.25 головок
- Яйце перепелине – 5 шт.
- Листовий салат – 2 шт.
- Ікра червона – 10 гр.
- Масло оливкове – 50 гр.
- Мед – 1 ч. л.
- Лимонний сік – 2 ч. л.
- Гірчиця французька – 1 ч. л.
Процес приготування:
Готувати салат з авокадо і лососем просто! Очистити червоний цибулю і нарізати його тонкими кільцями. Салатні листя порвати руками. Додати до них кільця цибулі і нарізану кубиками рибу.
Картоплю відварити в мундирі, очистити і нарізати кубиками, додати в салат.
Перепелині яйця зварити круто, очистити і порізати навпіл. Авокадо промити, зняти шкірку, видалити кісточку і нарізати невеликими шматочками. Додати яйця і авокадо в салат.
В окремому посуді змішати рідкий мед, гірчицю, сік лимона і оливкову олію. Заправити цим соусом салат, посипати його зверху ікрою. Подавати салат як окрему страву, оскільки він дуже поживний і насичений за смаком.
Приємного апетиту!
Новости