Салат з авокадо і яйцем – прекрасний варіант салату для тих, хто не їсть м’ясні продукти. Входить до складу авокадо дуже корисно і поживно, а в поєднанні зі свіжим огірком і зеленою цибулею салат набуває літню свіжість і чудовий смак.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Авокадо – 1 шт.
- Огірки – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Цибуля зелена – 3 пера
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Йогурт – 100 гр.
- Сіль – 1 щіпка
Процес приготування:
Готувати салат з авокадо і яйцем легко! Ставимо варити яйця, вони повинні бути відварені круто. В цей час займаємося готовими продуктами. У глибоку салатницю натираємо сир на крупній тертці. Зелена цибуля моєму і дрібно нарізаємо. Відправляємо в тарілку до сиру. Огірок миємо, чистимо від шкірки і нарізаємо дрібними кубиками, додаємо в салат.
Ріпчасту цибулю чистимо, миємо й розрізаємо навпіл. Нам знадобиться половина. Шаткуємо його дрібними кубиками і кладемо в глибоку тарілку. Заливаємо окропом, щоб прибрати гіркоту і залишаємо на 1-2 хвилини. Потім додаємо цибулю в салат. Відварені яйця чистимо і нарізаємо дрібними кубиками, відправляємо їх у салат.
Авокадо миємо, чистимо від шкірки і відокремлюємо м’якоть від кісточки. Нарізаємо авокадо на дрібні кубики і додаємо до всіх інгредієнтів.
Перемішуємо салат, заправляємо його натуральним йогуртом і солимо за смаком.
Готовий салат подаємо на листках свіжого салату і прикрашаємо гілочкою кропу. Приємного апетиту!
Новости