Для такого салату можна приготувати сухарики самостійно, а можна вибрати вже готові снеки з улюбленим смаком. Кукурудза «підтримує» хрустке настрій салату, а сирокопчена ковбаса задає насиченість і пікантність. Сухарики краще додавати перед подачею, щоб вони не встигли розмокнути і залишалися хрусткими.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Сухарі – 50 гр.
  • Копчена ковбаса – 100 гр.
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Майонез – 50 гр.
  • Листовий салат – 3 пучка
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком

Процес приготування:

Щоб приготувати салат з сухариками і кукурудзою, ковбасу очищаємо від оболонки і нарізаємо тонкими скибочками. Скибочки нарізаємо впоперек вузькими смужками. Викладаємо нарізану ковбасу в глибоку салатницю.

Твердий сир натираємо на тертці з великими отворами. Висипаємо його в салатницю до ковбасі.

Огірок промиваємо, обсушуємо і зрізаємо кінчики, щоб уникнути гіркоти. Ріжемо тонкою соломкою. Викладаємо нарізаний огірок в салатницю до решти інгредієнтів.

Банку з кукурудзою відкриваємо, кукурудзу відкидаємо на друшляк і промиваємо під проточною водою. Даємо повністю стекти рідини, і викладаємо кукурудзу в салатницю.

Додаємо майонез і акуратно перемішуємо всі інгредієнти.

Прикрашаємо салат зеленню за смаком дуже вдало підходить петрушка. На поверхні салату розкладаємо сухарики і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Новости