Перед вами рецепт салату, інгредієнти якого відмінно поєднуються між собою і доповнюють один одного. Смак авокадо зміниться завдяки червоній рибі. Помідори черрі додадуть блюдо соковитість. Поповніть свою кулінарну скарбничку цим вишуканим, ефектним і смачним салатом.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Сьомга слабосолона – 180 гр.
  • Авокадо – 1 шт.
  • Помідори черрі – 7 шт.
  • Рукола – 100 гр.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.
  • Кунжут – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Рецепт салату з авокадо, сьомгою і помідорами черрі смачний! Починаємо приготування салату з підготовки зелені. Промийте рукколу під проточною водою. Залиште в друшляку, щоб злилася вся вода. Потім відірвіть довгі хвостики, залишаючи при цьому самі листочки рукколи цілими.

Слабосолону сьомгу нарізаємо невеликими шматочками у вигляді кубиків. Відправляємо нарізану рибу в зручну ємність, поливаємо двома столовими ложками соєвого соусу і залишаємо маринуватися, поки будемо займатися іншими приготуваннями.

Черрі промиваємо і розрізаємо на половинки.

Авокадо очищаємо, ріжемо до кісточки навпіл, проворачиваем половинки в протилежні сторони – одна половинка відокремилася, з другої витягаємо кісточку. М’якоть авокадо нарізаємо тонкими шматочками.

На суху розігріту сковороду відправляємо подсушиваться кунжут протягом 1-2 хвилин.

На блюдо викладаємо всі інгредієнти: спочатку зелень, потім авокадо, сьомгу і черрі. Перемішувати компоненти не потрібно. За смаком додаємо трохи солі і заправляємо оливковою олією і рештою кількістю соєвого соусу. В самому кінці посипаємо блюдо підсушеним кунжутом.

Приємного апетиту!

Новости