Перед вами рецепт салату, інгредієнти якого відмінно поєднуються між собою і доповнюють один одного. Смак авокадо зміниться завдяки червоній рибі. Помідори черрі додадуть блюдо соковитість. Поповніть свою кулінарну скарбничку цим вишуканим, ефектним і смачним салатом.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Сьомга слабосолона – 180 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Помідори черрі – 7 шт.
- Рукола – 100 гр.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Соєвий соус – 3 ст. л.
- Кунжут – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з авокадо, сьомгою і помідорами черрі смачний! Починаємо приготування салату з підготовки зелені. Промийте рукколу під проточною водою. Залиште в друшляку, щоб злилася вся вода. Потім відірвіть довгі хвостики, залишаючи при цьому самі листочки рукколи цілими.
Слабосолону сьомгу нарізаємо невеликими шматочками у вигляді кубиків. Відправляємо нарізану рибу в зручну ємність, поливаємо двома столовими ложками соєвого соусу і залишаємо маринуватися, поки будемо займатися іншими приготуваннями.
Черрі промиваємо і розрізаємо на половинки.
Авокадо очищаємо, ріжемо до кісточки навпіл, проворачиваем половинки в протилежні сторони – одна половинка відокремилася, з другої витягаємо кісточку. М’якоть авокадо нарізаємо тонкими шматочками.
На суху розігріту сковороду відправляємо подсушиваться кунжут протягом 1-2 хвилин.
На блюдо викладаємо всі інгредієнти: спочатку зелень, потім авокадо, сьомгу і черрі. Перемішувати компоненти не потрібно. За смаком додаємо трохи солі і заправляємо оливковою олією і рештою кількістю соєвого соусу. В самому кінці посипаємо блюдо підсушеним кунжутом.
Приємного апетиту!
Новости