Такий салат стане відмінним прикрасою святкового столу. Екзотичний салат виходить смачним і ситним. З-за нейтрального смаку авокадо він чудово гармонує з яйцями і червоною рибою. Ошатність страви і його оригінальний смак – це те, що по достоїнству оцінять гості. Справжні гурмани будуть в захваті від такого салату в східному стилі.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Авокадо – 1 шт.
- Яйце перепелине – 6 шт.
- Сьомга – 200 гр.
- Салатна суміш – 100 гр.
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Діжонська гірчиця – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з авокадо, сьомгою та перепелиними яйцями простий у приготуванні! Перепелині яйця опустіть в каструлю з водою і поставте на вогонь. Процес варіння займе 3 хвилини. Після цього злийте гарячу воду і залийте яйця холодною, щоб вони остудились. Охолоджені яйця очистіть і розріжте на половинки.
Дістаємо філе сьомги з упаковки і нарізаємо пластинками.
Підготуємо авокадо. Ножем зробіть надріз вздовж, не намагаючись розрізати кісточку. Візьміться руками за половинки авокадо і прокрутіть їх в протилежні сторони. Після цього одна з половинок стане окремою, а з другої з допомогою ложки можна буде легко вийняти кісточку. Очистіть половинки від шкірки і наріжте плід невеликими скибочками. Потім збризніть їх лимонним соком у кількості однієї столової ложки.
Переходимо до заправки для салату. Змішуємо зернову гірчицю і оливкове масло. Перемішуємо.
Приступимо до оформлення екзотичного салату. Розкладіть на тарілку попередньо вимиту суміш салатних листків. Потім зверху викладаємо скибочки сьомги, авокадо і половинки перепелиних яєць. Заправляємо салат меленим перцем і сіллю за смаком. Потім поливаємо зверху готової заправкою. Салат не вимагає часу для настоювання, він відразу готовий до вживання.
Приємного апетиту!
Новости