Салат з яблуками і брокколі – дуже легке, дієтичне блюдо. Брокколі – корисний овоч, який несе в собі безліч вітамінів. У поєднанні з яблуком цей овоч може стати справжнім джерелом корисних вітамінів для вашого організму.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Капуста Брокколі – 300 гр.
- Яблука – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
- Цибуля червоний – 1 головка
- Цибуля зелена – за смаком
- Горіхи – 1 жменя
- Масло оливкове – 3 ст. л.
- Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з брокколі і яблуками? Для початку вам потрібно відварити броколі в підсоленій киплячій воді так, щоб брокколі залишалися трохи твердими і не переварилися.
Білий ріпчаста цибуля вам потрібно очистити і дрібно нарізати за допомогою ножа. Потім обсмажте цибулю в невеликій кількості рослинного масла на сковороді і дайте йому охолонути.
В салатниці з’єднайте брокколі з обсмаженою цибулею. Яблуко наріжте скибочками, а також наріжте кільцями або півкільцями червоний лук. Додайте інгредієнти в миску. Для заправки змішайте масло, оцет, сіль і перець, перемішайте. Заправте салат і присипте його меленими горіхами.
Готово!
Новости