Салат з яблуками і брокколі – дуже легке, дієтичне блюдо. Брокколі – корисний овоч, який несе в собі безліч вітамінів. У поєднанні з яблуком цей овоч може стати справжнім джерелом корисних вітамінів для вашого організму.


Інгредієнти: на 8 порції.

  • Капуста Брокколі – 300 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0.5 головок
  • Цибуля червоний – 1 головка
  • Цибуля зелена – за смаком
  • Горіхи – 1 жменя
  • Масло оливкове – 3 ст. л.
  • Бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з брокколі і яблуками? Для початку вам потрібно відварити броколі в підсоленій киплячій воді так, щоб брокколі залишалися трохи твердими і не переварилися.

Білий ріпчаста цибуля вам потрібно очистити і дрібно нарізати за допомогою ножа. Потім обсмажте цибулю в невеликій кількості рослинного масла на сковороді і дайте йому охолонути.

В салатниці з’єднайте брокколі з обсмаженою цибулею. Яблуко наріжте скибочками, а також наріжте кільцями або півкільцями червоний лук. Додайте інгредієнти в миску. Для заправки змішайте масло, оцет, сіль і перець, перемішайте. Заправте салат і присипте його меленими горіхами.

Готово!

Новости