Чудовий салат з вареного буряка з обсмаженою цибулею допоможе налагодити травлення. Він не містить майонезу, заправка складається їх якісного оливкового масла і соєвого соусу. На додаток до основних інгредієнтів також включені волоські горіхи і бринза.
Інгредієнти: на 7 порц.
- Буряк – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 300 гр.
- Сир бринза – 200 гр.
- Масло вершкове – 25 гр.
- Волоський горіх – 50 гр.
- Соєвий соус (з часником) – 20 мл
- Масло оливкове – 25 мл
- Сіль морська – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з буряка з смаженою цибулею, буряк добре промити, покласти в каструлю, залити холодною водою. Після закипання, варити на повільному вогні близько 1 години. Після цього включити холодну воду, злити окріп з каструлі з буряком, залити овочі холодною водою і залишити остигати. Буряк очистити від шкірки.
Натерти буряк на крупній тертці або овощерезке, викласти в глибоку миску або салатник.
Ріпчасту цибулю очистити і нарізати тонкими кільцями. У великій сковороді з високими бортами розігріти вершкове масло, додати до нього 3 ст. л. рослинного масла без запаху. Покласти в розігріте масло кільця цибулі, посолити.
Пасерувати цибулю до м’якого прозорого стану, зняти сковороду з вогню, остудити цибулю до кімнатної температури.
смажену цибулю Змішати з буряком.
Очищені волоські горіхи прожарити на сухій сковороді, порубати гострим ножем або прокатати качалкою до стану великої крихти. Додати горіхи в салат.
Додати до подрібненим інгредієнтів соєвий соус з часником або перцем чилі.
Бринзу дістати з розсолу, нарізати великими кубиками, покласти в салат. Злегка поперчити чорним перцем.
Полити салат оливковою олією, всипати морську сіль і перемішати.
Перекласти готовий салат на тарілку, посипати зеленню і подавати до столу.
Приємного апетиту!
Новости