Ситний, багатокомпонентний салат, який з успіхом замінить цілий обід. Свіжий огірок у складі дає нотки свіжості, а молодий часник – трохи гостроти та пікантності.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Квасоля червона – 0.5 банок
  • Кукурудза консервована – 0.5 банок
  • Варена ковбаса – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 100 гр.
  • Часник – 2 – 3 зуб.
  • Огірки – 2 шт.
  • Майонез – 150 гр.
  • Цибуля зелена – 1 пучок
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Сухарики – 1 пакет

Процес приготування:

Як приготувати салат з червоною квасолею і сухариками? Розкриваємо банки з червоною консервованої квасолею і консервованою кукурудзою. Відкидаємо продукти на друшляк і даємо повністю стекти рідини.

Докторську ковбасу очищаємо від оболонки і ріжемо дрібними кубиками. Огірок промиваємо, обсушуємо і також нарізаємо маленькими шматочками.

Сир тремо на крупній тертці.

Цибулю і часник нарізаємо ножем на дрібні шматочки.

В глибоку салатницю висипаємо червону квасолю, кукурудзу, шматочки ковбаси і огірків. Висипаємо в салатницю сир і подрібнені цибуля та часник. Додаємо майонез, перемішуємо. За бажанням додаємо сіль і чорний мелений перець. Перед подачею на стіл щедро посипаємо салат сухариками. Робимо це в останній момент, щоб сухарики не встигли розмокнути.

Приємного апетиту!

Новости