Ситний, багатокомпонентний салат, який з успіхом замінить цілий обід. Свіжий огірок у складі дає нотки свіжості, а молодий часник – трохи гостроти та пікантності.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Квасоля червона – 0.5 банок
- Кукурудза консервована – 0.5 банок
- Варена ковбаса – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Часник – 2 – 3 зуб.
- Огірки – 2 шт.
- Майонез – 150 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Сухарики – 1 пакет
Процес приготування:
Як приготувати салат з червоною квасолею і сухариками? Розкриваємо банки з червоною консервованої квасолею і консервованою кукурудзою. Відкидаємо продукти на друшляк і даємо повністю стекти рідини.
Докторську ковбасу очищаємо від оболонки і ріжемо дрібними кубиками. Огірок промиваємо, обсушуємо і також нарізаємо маленькими шматочками.
Сир тремо на крупній тертці.
Цибулю і часник нарізаємо ножем на дрібні шматочки.
В глибоку салатницю висипаємо червону квасолю, кукурудзу, шматочки ковбаси і огірків. Висипаємо в салатницю сир і подрібнені цибуля та часник. Додаємо майонез, перемішуємо. За бажанням додаємо сіль і чорний мелений перець. Перед подачею на стіл щедро посипаємо салат сухариками. Робимо це в останній момент, щоб сухарики не встигли розмокнути.
Приємного апетиту!
Новости