Салат з фунчозой, куркою і морквою по-корейськи став хітом серед любителів пряної азіатської кухні. Морква надає салату особливу соковитість і аромат. Ви приємно здивуєте своїх гостей і близьких. Приготований салат треба відразу подати до столу, інакше ця скляна локшина при повному охолодженні швидко втрачає свій смак.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Фунчоза – 1 пакет
- Куряче філе – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 головки
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Соєвий соус – 6 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з фунчозой, куркою і корейською морквою? Філе курки промийте, обсушіть серветкою і наріжте на тонкі брусочки, тільки враховуйте, що м’ясо під час смаження зменшується в обсязі.
Нарізану курку обсмажте на добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Потім м’ясо по своєму смаку посипте сіллю і перцем.
Почистіть цибулини і солодкий перець наріжте їх соломкою.
Нарізані овочі перекладіть до смаженій м’ясу, додайте корейську моркву, перемішайте і тушкуйте кілька хвилин під прикритою кришкою.
Потім до м’яса з овочами налийте соєвий соус, все добре перемішайте і тушкуйте ще 7-10 хвилин до повної готовності овочів. До кінця гасіння соусу в сковорідці повинно залишитися трохи, щоб зажарка не вийшла рідкою.
Поки м’ясо гаситься з овочами, відваріть фунчозу згідно інструкції на упаковці, тільки не переваріть, щоб вона залишилася щільною і прозорою. Зварену фунчозу відкиньте на друшляк, трохи остудіть і перекладіть в посуд для салату.
Потім до фунчозе перекладіть приготоване м’ясо курки з овочами.
Рукою (надівши рукавицю) перемішайте, щоб фунчоза добре просочилася соусом від засмажки. Салат з фучозой, куркою і корейською морквою готовий. Розкладіть його в порційні тарілки і подайте до столу.
Приємного апетиту!
Салат з фунчозой Фунчоза Фунчоза з куркою і болгарським перцем Фунчоза з куркою і овочами Фунчоза з куркою, морквою, болгарським перцем Фунчоза з курячою грудкою і овочами Фунчоза по-корейськи з куркою