Багато знають, гливи є одним із самих смачних і поживних грибів. Їх можна гасити, варити, смажити, солити, маринувати, додавати в салати, пироги, перші і другі страви.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Майонез – 100 гр.
- Куряча грудка – 250 – 300 гр.
- Гливи – 400 гр.
- Огірки – 1 – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 100 гр.
Процес приготування:
Для того щоб приготувати салат з грибами гливи, куряче філе відваріть в підсоленій воді зі спеціями, дайте йому охолонути в бульйоні і наріжте невеликими шматочками.
Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді, очистіть від шкаралупи і наріжте.
Гливи наріжте соломкою, відварити 10-15 хвилин з моменту закипання з невеликою кількістю солі.
Цибулину очистіть від лушпиння, наріжте тонкими півкільцями і залейте окропом на 10 хвилин. Воду злийте, відіжміть цибулю і додайте його в салат.
Огірки промийте, наріжте соломкою.
Всі інгредієнти перемішайте, заправте салат майонезом, прикрасьте зеленню. Блюдо готове до вживання.
Приємного апетиту!
Салати з куркою Салати з куркою і грибами