Апетитне поєднання обсмажених печериць і чорносливу в цьому салаті дає абсолютно неповторний смак, а ситність салату дає курка, яка теж є в складі страви. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Печериці свіжі – 200 гр.
  • Куряче філе – 200 гр.
  • Чорнослив – 100 гр.
  • Волоський горіх – 50 гр.
  • Сир Пармезан – 50 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з грибами і чорносливом просто! Печериці промийте, обсушіть і наріжте пластинками. Потім обсмажте в невеликій кількості олії до золотистого кольору. Поки готуються гриби, чорнослив замочіть в гарячій воді.

Чорнослив промийте, злегка відіжміть і дрібно наріжте за допомогою гострого ножа.

Курку відваріть, запечіть або обсмажте або візьміть вже готову. Наріжте її на невеликі шматочки, а потім з’єднайте інгредієнти в салатник або мисці. Додайте тертий сир і майонез.

Перемішайте інгредієнти для салату, після чого присипте блюдо меленими волоськими горіхами і прикрасьте зеленню на ваш розсуд.

Салат з куркою, грибами і горіхами Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою і грибами