Апетитне поєднання обсмажених печериць і чорносливу в цьому салаті дає абсолютно неповторний смак, а ситність салату дає курка, яка теж є в складі страви. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Печериці свіжі – 200 гр.
- Куряче філе – 200 гр.
- Чорнослив – 100 гр.
- Волоський горіх – 50 гр.
- Сир Пармезан – 50 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з грибами і чорносливом просто! Печериці промийте, обсушіть і наріжте пластинками. Потім обсмажте в невеликій кількості олії до золотистого кольору. Поки готуються гриби, чорнослив замочіть в гарячій воді.
Чорнослив промийте, злегка відіжміть і дрібно наріжте за допомогою гострого ножа.
Курку відваріть, запечіть або обсмажте або візьміть вже готову. Наріжте її на невеликі шматочки, а потім з’єднайте інгредієнти в салатник або мисці. Додайте тертий сир і майонез.
Перемішайте інгредієнти для салату, після чого присипте блюдо меленими волоськими горіхами і прикрасьте зеленню на ваш розсуд.
Салат з куркою, грибами і горіхами Салат з куркою, грибами і майонезом Салат з куркою, грибами, чорносливом і грецькими горіхами Салат з курячим філе, грибами і сиром Салати з куркою і грибами