Пропоную рецепт легкого в приготуванні салату з грибами, кукурудзою і яйцем. Салат виходить яскравим і дуже смачним з ідеальним поєднанням використовуваних продуктів. Таким блюдом можна урізноманітнити святковий стіл.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Печериці свіжі – 10 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Сир – 100 гр.
- Цибуля зелена – 1 пучок
- Болгарський перець солодкий (червоний) – 1 шт.
- Часник – 1 зуб.
- Рукола – за смаком
- Майонез – за смаком
- Йогурт – за смаком
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Готувати салат з грибами, кукурудзою і яйцем просто! Підготуйте всі необхідні продукти для салату. Зелень добре промийте під проточною водою і просушіть. Перець вимийте, видалите серцевину. Часник очистіть від лушпиння. Банку консервованої кукурудзи відкрийте, злийте рідину. Курячі яйця відваріть, остудіть і почистіть від шкаралупи. Сир натріть на крупній тертці.
Гриби очистіть і наріжте шматочками середнього розміру. Часник подрібніть за допомогою ножа або видавити через прес.
добре розігрійте Сковороду, налийте одну столову ложку рослинної олії. Викладіть подрібнений часник. Обсмажте до рум’яного кольору, додайте нарізані печериці. Обсмажте протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Готові гриби викладіть в миску до повного охолодження.
Просушену зелень подрібніть за допомогою гострого ножа. Почищені яйця ножем наріжте невеликими кубиками або з допомогою спеціального пристосування. Болгарський перець наріжте тонкими півкільцями. У невеликій мисці змішайте майонез і натуральний йогурт.
В глибокому салатнику з’єднайте підготовлені інгредієнти. Викладіть обсмажені гриби, шматочки болгарського перцю, дрібно нарізану зелень, висипте консервовану кукурудзу, натертий сир, подрібнені курячі яйця. Заправте соусом, посоліть, поперчіть. Добре перемішайте.
подавайте Салат порційно.
Приємного апетиту!
Новости