Хочу поділитися дуже смачним і швидким рецептом салату з кабачків і моркви по-корейськи. Ароматний салат дуже простий у приготуванні, з ним впорається навіть недосвідчена починаюча господиня.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Часник – 2 зуб.
  • Кабачки – 700 гр.
  • Морква – 2 шт.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 100 мл
  • Сіль – 0,25 ч. л.
  • Мускатний горіх – 1 щіпка
  • Часник сушений – 0,25 ч. л.
  • Суміш перців – за смаком
  • Імбир мелений – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з кабачків і моркви по-корейськи. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для ароматної салату по-корейськи. Ретельно вимийте кабачки і моркву. Моркву очистіть від шкірки за допомогою овочечистки.

Очищену моркву натріть на тертці для корейської моркви. Підготовлені кабачки також натріть на тертці для корейської моркви. Якщо у вас немає терці для корейської моркви, скористайтеся звичайною великою теркою або овочі подрібніть за допомогою кухонного комбайна.

Овочі викладіть в глибоку ємність. Додайте мускатний горіх, часник сушений, мелену суміш перців, мелений імбир і поварену сіль. Ретельно перемішайте і залиште приблизно на 20-25 хвилин настоятися.

Часник очистіть від лушпиння, промийте і пропустіть через прес прямо в миску з овочами. При відсутності преса можна скористатися дрібної теркою або подрібнити часник з допомогою гострого ножа. Рослинна олія розжарте на сковороді і акуратно, щоб не обпектися, влийте в салат.

В останню чергу влийте необхідну кількість столового оцту. Ретельно перемішайте пряний салат. Приготований салат накрийте кришкою або оберніть харчовою плівкою і поставте в холодильник на 10-12 годин.

Готовий салат викладете в красивий салатник і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!

Новости