Смачні закусочні кабачки з пікантною остринкой з томатами урізноманітнюють ваші закачування з корисного врожайного овоча. Стерилізація для салату не потрібно, що заощадить багато вашого часу. Такий салат абсолютно повноцінна закуска, яку можна їсти просто поклавши на скибочку хліба.


Інгредієнти: на 1 порц.

  • Кабачки (молоді) – 1,5 кг
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Цукор-пісок – 2 ст. л.
  • Олія соняшникова – 4 ст. л.
  • Морква – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Помідори свіжі – 6 шт.
  • Оцет столовий 9% – 4 ст. л.
  • Перець чилі – 1 шт.
  • Часник – 1 головка
  • Вода – 150 мл

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з кабачків на зиму без стерилізації. Вимийте Кабачки і обріжте у них хвостики і грубі нарости. Наріжте овочі кубиками.

Помідори залийте окропом на хвилину, видаліть шкірку і наріжте кубиками. В прогріту сковороду з маслом перекладіть помідори, тушкуйте кілька хвилин і додайте кабачок, нарізаний соломкою цибулю, очищені і подрібнені на тертці моркву, перемішайте.

Всипте цукор, сіль і влийте трохи води. Тушкуйте овочі на малому вогні 30 хвилин.

Додайте пропущений через чеснокодавку часник і подрібнений гострий перець, продовжуйте готувати 10 хвилин. Додайте оцет, розмішайте і почекайте до закипання, після чого вимкніть вогонь.

Наповніть стерильні банки салатом і загорніть кришками. Переверніть тару і укутайте на добу.

Приємного апетиту!

Кабачки на зиму Салат з кабачків з цибулею на зиму Салат з моркви на зиму Салат з помідорів з цибулею і маслом на зиму Салат з помідорів з цибулею на зиму Салат з помідорів з часником на зиму Салат з помідорів, моркви та цибулі