Смачний салат з кабачків і гострого перцю! Дуже рекомендую заготовити на зиму і побільше. Овочі зберігають свої корисні властивості і разом створюють неймовірно апетитний поєднання. Такий салат відмінно доповнить основне блюдо і підійде як для обіду, так і для легкої вечері.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кабачки – 3 шт.
- Помідори свіжі – 10 шт.
- Перець чорний мелений – 4 шт.
- Перець чилі – 2 шт.
- Часник – 100 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Цукор-пісок – 1 склянка
- Сіль – 2 ст. л.
- Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати гострий салат з кабачків. Промиваємо всі овочі і очищаємо їх від черешків, лушпиння і насіння. Кабачки нарізаємо невеликими шматочками до 1,5 див.
Тепер перці і помідори подрібнюємо в однорідне пюре за допомогою м’ясорубки. Зубчики часнику пропускаємо через прес. Готову суміш відправляємо до кабачків.
Заправляємо салат олією, сіллю і цукрів. Перемішуємо і ставимо на вогонь. Доводимо салат до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо 30 хв.
Коли до готовності залишиться 15 хв. вливаємо оцет і розмішуємо. Розкладаємо салат в стерилізовані банки і щільно закатуємо.
Перевертаємо банки на кришки і накриваємо ковдрою до повного охолодження.
Приємного апетиту!
Гострий салат з помідорів на зиму Гострі кабачки на зиму Пікантні салати на зиму Салат " овочеве асорті на зиму Салат з кабачків пальчики оближеш Салати без цибулі на зиму