Пряний корейський салат з огірків і кабачків нічим не поступається в смаку знаменитої моркви по-корейськи. Салат має зернисту текстуру та рідковату консистенцію. Овочі приправляються коріандром і естрагоном.
Інгредієнти: на 13 порц.
- Кабачки – 5 кг
- Огірки – 3 кг
- Приправа для корейської моркви – 80 гр.
- Коріандр – 20 гр.
- Естрагон – 20 гр.
- Цукор-пісок – 1,5 кг
- Масло олію – 200 мл
- Оцтова есенція – 13 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з кабачків та огірків по-корейськи на зиму? Підготувати приправи і спеції.
Овочі помити, почистити і прокрутити все в м’ясорубці або подрібнити в кухонному комбайні.
Всипати коріандр, прянощі для моркви по-корейськи, можна додати улюблені спеції для салатів. Всипати естрагон.
Додати сіль за смаком, цукровий пісок, влити рослинне масло. Перемішати і залишити на добу в холодильнику настоюватися.
Через добу заготівлю дістати, поставити на плиту і варити 2,5 години.
Розлити салат по стерилізованим банкам, в кожну банку залити по 1 ч. л. есенції, закатати стерильними кришками. Перевернути банки на кришки і укутати в теплу. Після охолодження унести в підвал.
Приємного апетиту!
Салат з кабачків без стерилізації на зиму Салат з кабачків пальчики оближеш Салат з кабачків та огірків на зиму Салат з огірків без варіння і стерилізації на зиму Салат з огірків пальчики оближеш Салати без часнику на зиму