Пряний корейський салат з огірків і кабачків нічим не поступається в смаку знаменитої моркви по-корейськи. Салат має зернисту текстуру та рідковату консистенцію. Овочі приправляються коріандром і естрагоном.


Інгредієнти: на 13 порц.

  • Кабачки – 5 кг
  • Огірки – 3 кг
  • Приправа для корейської моркви – 80 гр.
  • Коріандр – 20 гр.
  • Естрагон – 20 гр.
  • Цукор-пісок – 1,5 кг
  • Масло олію – 200 мл
  • Оцтова есенція – 13 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з кабачків та огірків по-корейськи на зиму? Підготувати приправи і спеції.

Овочі помити, почистити і прокрутити все в м’ясорубці або подрібнити в кухонному комбайні.

Всипати коріандр, прянощі для моркви по-корейськи, можна додати улюблені спеції для салатів. Всипати естрагон.

Додати сіль за смаком, цукровий пісок, влити рослинне масло. Перемішати і залишити на добу в холодильнику настоюватися.

Через добу заготівлю дістати, поставити на плиту і варити 2,5 години.

Розлити салат по стерилізованим банкам, в кожну банку залити по 1 ч. л. есенції, закатати стерильними кришками. Перевернути банки на кришки і укутати в теплу. Після охолодження унести в підвал.

Приємного апетиту!

Салат з кабачків без стерилізації на зиму Салат з кабачків пальчики оближеш Салат з кабачків та огірків на зиму Салат з огірків без варіння і стерилізації на зиму Салат з огірків пальчики оближеш Салати без часнику на зиму