Салат з кабачків з соєвим соусом вигідно відрізняється від своїх аналогів пікантністю, особливим ароматом і неповторним смаком. Ця закачування точно стане улюбленою у вашій родині. Любителі заходів з кабачка відразу ж замінять цей оригінальний і неповторний рецепт.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Кабачки (молоді) – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Кріп – 2 гілки
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 1 ст. л.
  • Кунжут – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Молодий кабачок помити, просушити на кухонному рушнику. Якщо шкірка кабачка щільна, її потрібно видалити. М’якоть кабачка. Нарізати тонкими довгими смужками за допомогою овочерізки.

Перекласти кабачок в глибоку миску.

За смаком кабачки посолити, ретельно перемішати їх і відправити в холодильник для настоювання на 30 хвилин.

Часник очистити. В окрему миску подрібнити часник на дрібній тертці.

До часнику додати гірчицю.

Лимон помити, з половини лимона вичавити сік в миску до часнику і гірчиці.

Туди ж відправити і оливкове масло.

Влити в соус соєвий соус, виделкою все з’єднати в однорідну масу.

Кріп помити, просушити на кухонному рушнику і дрібно порубати. Доставити з холодильника кабачки, віджати їх від утворилася рідини, засипати кабачки кропом.

На кріп посипати насіння кунжуту.

Салат ретельно перемішати.

Приготовлену раніше влити заправку в салат.

Ще раз акуратно перемішати салат.

Салат з кабачків з соєвим соусом готовий до подачі нас стіл! Вишукано і смачно.

Новости