Салат з кабачків з соєвим соусом вигідно відрізняється від своїх аналогів пікантністю, особливим ароматом і неповторним смаком. Ця закачування точно стане улюбленою у вашій родині. Любителі заходів з кабачка відразу ж замінять цей оригінальний і неповторний рецепт.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Кабачки (молоді) – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Кріп – 2 гілки
- Лимон – 0,5 шт.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Кунжут – 1 ст. л.
- Гірчиця – 0,5 ч. л.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Молодий кабачок помити, просушити на кухонному рушнику. Якщо шкірка кабачка щільна, її потрібно видалити. М’якоть кабачка. Нарізати тонкими довгими смужками за допомогою овочерізки.
Перекласти кабачок в глибоку миску.
За смаком кабачки посолити, ретельно перемішати їх і відправити в холодильник для настоювання на 30 хвилин.
Часник очистити. В окрему миску подрібнити часник на дрібній тертці.
До часнику додати гірчицю.
Лимон помити, з половини лимона вичавити сік в миску до часнику і гірчиці.
Туди ж відправити і оливкове масло.
Влити в соус соєвий соус, виделкою все з’єднати в однорідну масу.
Кріп помити, просушити на кухонному рушнику і дрібно порубати. Доставити з холодильника кабачки, віджати їх від утворилася рідини, засипати кабачки кропом.
На кріп посипати насіння кунжуту.
Салат ретельно перемішати.
Приготовлену раніше влити заправку в салат.
Ще раз акуратно перемішати салат.
Салат з кабачків з соєвим соусом готовий до подачі нас стіл! Вишукано і смачно.
Новости