Пікантна холодна закуска виходить з кальмарів і маринованих печериць. Просте блюдо урізноманітнює святковий стіл з приводу і вразить гостей своїм ароматом.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Кальмари – 300 гр.
- Печериці мариновані – 200 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Щоб приготувати салат з кальмарами і маринованими печерицями, промиваємо кальмар, очищаємо тушку від плівки. Далі відварюємо морепродукт протягом 3 хвилин в киплячій воді. Остуджуємо і ріжемо для салату.
з банки з печерицями зливаємо маринад, самі гриби викладаємо в тарілку. Додаємо до них тонко нарізаний лук і перемішуємо.
Дрібно перетираємо твердий сир на тертці.
З’єднуємо всі продукти в салатниці, поливаємо їх майонезом, солимо і ретельно розмішуємо. Подаємо закуску до столу холодної, можна прикрасити зеленню.
Салат з кальмарами і грибами Салат з кальмарами і сиром Салати з кальмарами Салати з морепродуктами