Неповторне поєднання продуктів створюють дивовижний смак! Чорнослив і сир відмінне доповнюють копчену курку, а волоський горіх надає особливу родзинку. Даний блюдо для гурманів!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Куряче філе – 500 гр.
- Картопля – 4 шт.
- Морква – 2 шт.
- Чорнослив – 150 гр.
- Сир – 100 гр.
- Майонез – 100 гр.
- Волоський горіх – гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати салат з копченою куркою, чорносливом сиром? Куряче філе відварюємо в підсоленій воді і охолоджуємо. Нарізаємо його невеликими шматочками або поділяємо на волокна.
Також відварюємо картоплю, щоб вона варилася швидше можна порізати його на половинки. Ріжемо картоплю квадратиками.
Яйця варимо круто, для цього відправляємо їх в киплячу воду і тримаємо на вогні 10 хв, потім охолоджуємо під проточною водою і натираємо на крупній тертці.
Морква також відварюємо 10 хв. і натираємо на тертці побільше.
Також підготуємо сир.
Волоський горіх подрібнюємо в блендері.
Чорнослив промиваємо та нарізаємо тонкими квадратиками.
Тепер беремо глибоку тарілку і викладаємо продукти шарами, кожен шар змащуємо майонезом і трохи солимо за смаком. 1-ий шар морква, потім ½ частину сиру і яєць. Тепер половина маси картоплі, волоських горіхів і чорносливу. Повторюємо шари і завершуємо все сиром.
За бажанням можна прикрасити салат зеленню. Приємного апетиту!
Салати з куркою