Оригінальне поєднання інгредієнтів зробить вашу закуску запам’ятовується. Спробуйте салат з ароматного копченого м’яса, пікантною корейської моркви і сиру. Пригостіть близьких цікавим домашнім стравою.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Сир Пармезан – 120 гр.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – 2# зуб.

Процес приготування:

Великими кубиками ріжемо копчену курку. Попередньо м’ясо відокремлюємо від кісточок, якщо вони є. Знімаємо шкірку за бажанням.

Твердий сир ріжемо кубиками, щоб продукт дав більш насичений смак.

Корейську моркву ріжемо на смужки поменше.

Подрібнюємо зубчики часнику і викладаємо їх в майонез. Ретельно розмішуємо вміст до отримання однорідного ароматного соусу.

Відправляємо продукти в салатницю і заправляємо їх майонезом з часником. Ретельно перемішуємо закуску і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою