Ніжний салат з курки, сиру і овочів можна подавати для домашнього обіду або святкового столу. Яскраве страва виходить соковитим і апетитним. Порадуйте своїх близьких!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Куряче філе – 300 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Болгарський перець солодкий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 головок
  • Сир Пармезан – 70 гр.
  • Листовий салат – 30 гр.
  • Кріп – 1 пучок
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло рослинне – для смаження

Процес приготування:

Рецепт приготування салату з куркою, сиром, помідорами та болгарським перцем смачний! Куряче філе посипаємо сіллю та спеціями, потім обсмажуємо її на рослинній олії до яскравого рум’янцю.

Остуджуємо готове м’ясо, нарізаємо його кубиками і кладемо в зручну для перемішування посуд.

Кубиками середнього розміру помідор нарізаємо і кладемо його до курки.

Далі подрібнюємо болгарський перець і також відправляємо його в загальну посуд.

Додаємо подрібнений кріп і цибулю. Останній можна обшпарити, щоб прибрати зайву гіркоту.

Поливаємо закуску майонезом. Посипаємо невеликою кількістю солі і спецій.

Посипаємо тертим твердим сиром.

Ретельно перемішуємо страву.

На велику плоску тарілку викладаємо салатні листя.

На подушку з листя викладаємо готовий салат.

Страва готова, можна подавати до столу!

Салати з куркою