як ситної обідньої закуски можна приготувати салат з копченої курки, моркви по-корейськи і яєць. Страва порадує вас і ваших близьких яскравим смаком і ароматом.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Цибуля зелена – за смаком

Процес приготування:

Готувати салат з копченою куркою, корейською морквою і яйцем просто! Копчену курку при необхідності відокремлюємо від кісток, також можна зняти шкірку. Далі продукт нарізаємо невеликими брусочками або кубиками.

Відварюємо курячі яйця і опускаємо їх у холодну воду. Після охолодження знімаємо шкаралупу і нарізаємо інгредієнт.

Корейську моркву нарізаємо на шматочки поменше.

Промиваємо зелений лук і подрібнюємо його. Продукту беремо не багато, він необхідний більше для аромату.

З’єднуємо в салатниці всі підготовлені продукти, заправляємо їх майонезом і розмішуємо. Подаємо страву до столу охолодженим. Готово!

Салати з куркою