Яскравий і поживний салат для домашнього обіду можна приготувати з ароматною копченої курки. Компанію цікавого інгредієнту складуть яйця, кукурудза і моркву по-корейськи. Спробуйте!


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою і яйцем. Копчену курку нарізаємо на дрібні шматочки. Шкірку знімати не обов’язково, вона додасть страву більш яскравий аромат.

Відварюємо курячі яйця круто.

Опускаємо їх у холодну воду до повного охолодження.

Далі яйця очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо їх.

З консервованої кукурудзи обережно зливаємо сік. Можна використовувати друшляк.

З’єднуємо всі підготовлені продукти в загальній тарілці.

Також до них кладемо корейську моркву.

Додаємо зелень за смаком та майонез. Розмішуємо блюдо і подаємо до столу!

Салати з куркою