Для ситного домашнього обіду можна приготувати простий і швидкий салат з копченої курки, моркви по-корейськи, кукурудзи і сухариків. Закуска виходить ароматною, в міру пряної і неймовірно поживною.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Копчена курка – 500 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Морква по-корейськи – 230 гр.
- Майонез – за смаком
- Сухарики – 1 пакет
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою та сухариками? Копчену курку акуратно відокремлюємо від кісток.
М’ясо нарізаємо невеликими кубиками.
Курку кладемо в глибоку салатницю.
До неї додаємо і консервовану кукурудзу, з якої попередньо злили весь сік.
Далі в блюдо відправляємо і моркву по-корейськи. Якщо продукт занадто довгий, то його можна трохи порізати.
Додаємо майонез і добре перемішуємо вміст.
Сухарики висипаємо перед подачею, так як вони можуть обмякнуть, якщо довго полежать в салаті.
Знову розмішуємо закуску і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою