Для ситного домашнього обіду можна приготувати простий і швидкий салат з копченої курки, моркви по-корейськи, кукурудзи і сухариків. Закуска виходить ароматною, в міру пряної і неймовірно поживною.


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Копчена курка – 500 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка
  • Морква по-корейськи – 230 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сухарики – 1 пакет

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, корейською морквою, кукурудзою та сухариками? Копчену курку акуратно відокремлюємо від кісток.

М’ясо нарізаємо невеликими кубиками.

Курку кладемо в глибоку салатницю.

До неї додаємо і консервовану кукурудзу, з якої попередньо злили весь сік.

Далі в блюдо відправляємо і моркву по-корейськи. Якщо продукт занадто довгий, то його можна трохи порізати.

Додаємо майонез і добре перемішуємо вміст.

Сухарики висипаємо перед подачею, так як вони можуть обмякнуть, якщо довго полежать в салаті.

Знову розмішуємо закуску і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою