Соковитий і в міру пряний домашній салат виходить з копченого курячого м’яса, корейської моркви, сиру і огірків. Блюдо здивує вас яскравими і несподіваними поєднаннями продуктів. Спробуйте!
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Сир Пармезан – 100 гр.
- Цибуля зелена – за смаком
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Рецепт салату з копченою куркою, корейською морквою, огірком і сиром простий у приготуванні! Спершу поділяємо копчену курку на маленькі кубики. Попередньо м’ясо слід відокремити від кісточок і позбавити від шкірки.
Моєму огірки, обтираем їх паперовим рушником і подрібнюємо соломкою або кубиками.
Сир краще нарізати, а не натерти. Це дозволить продукту більше розкрити свій смак в закусці.
Промиваємо зелений лук і подрібнюємо його. Інгредієнт необхідний для аромату.
З’єднуємо всі підготовлені компоненти в салатниці, викладаємо до них корейську моркву і дві столові ложки майонезу. Розмішуємо блюдо і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою