Є багато цікавих варіантів закусок з копченої курки. Любителі пікантних страв оцінять рецепт з додаванням моркви по-корейськи, огірків і яєць. Подавайте ситний салат в охолодженому вигляді для вашого домашнього обіду.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Копчена курка – 500 гр.
- Огірки – 4 шт.
- Морква по-корейськи – 300 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Майонез – 150 гр.
Процес приготування:
Як почати готувати салат з копченою куркою, корейською морквою, огірком і яйцем? З копченої курки знімаємо шкірку, далі м’ясо акуратно відокремлюємо від кісточки і поділяємо на волокна. Можна також подрібнити будь-яким зручним способом.
Відварюємо яйця до повної готовності. Після чого даємо їм охолонути, можна занурити в холодну воду. Очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо.
Промиваємо огірки і дрібно нарізаємо брусочками.
Занурюємо всі нарізані інгредієнти у велику салатницю, а також корейську моркву. Поливаємо майонезом і розмішуємо. Сіль і спеції не додаємо, так як морква і так дасть необхідний пряний смак.
Закуску ставимо в холодильник на деякий час. Після ділимо на порції і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою