З безлічі варіантів салатів з копченою куркою вам пропонується приготувати його з додаванням кукурудзи і солодкого перцю, що додасть салату яскравий колір і соковитість. Перець візьміть різних кольорів і подайте салат в прозорій салатниці, що буде прикрасою вашого столу.
Інгредієнти: на 8 порції.
- Копчена курка – 400 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Болгарський перець солодкий – 2 шт.
- Помідори свіжі – 3 шт.
- Капуста пекінська – 300 гр.
- Кукурудза консервована – 1 банка
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з копченою куркою, кукурудзою і болгарським перцем? Пекінську капусту розділите на окремі аркуші. Потім перець, капусту та помідори промийте холодною водою і серветкою видаліть зайву вологу. Відваріть яйця і остудіть їх у холодній воді.
У болгарських перців видалити плодоніжки і насіння і наріжте перець на тонку соломку. Такий же нашаткуйте соломкою листя пекінкі. Ці нашатковані овочі перекладіть в посуд для салату.
Помідори наріжте на тонкі часточки. Можете чайною ложечкою видалити у них насіння з соком. Відкрийте баночку кукурудзи і злийте маринад. Помідори і кукурудзу перекладіть в салатницю.
Курку і відварені яйця наріжте невеликими і однаковими кубиками. Перекладіть їх до салату.
Потім покладіть до салату майонез, насипте перець і сіль і ложкою акуратно перемішайте. Салат з копченої курки з болгарським перцем і кукурудзою готовий. Можете подавати до столу.
Приємного апетиту!
Салати з куркою