Здивуйте своїх рідних і гостей яскравою і апетитною закускою з копченої курки, грибів і солоних огірків. Поєднання різних продуктів зробить ваше блюдо по-справжньому оригінальним і незвичайним.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Печериці свіжі – 150 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Морква – 1 шт.
- Кріп – 1 пучок
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – для смаження
Процес приготування:
Готувати салат з копченою куркою, солоними огірками і грибами просто! Подрібнюємо печериці та цибулю і моркву натираємо. Обсмажуємо овочі з сіллю в рослинному маслі близько 7 хвилин до готовності.
З копченої курки знімаємо шкірку, потім м’ясо ріжемо кубиками середнього розміру.
Викладаємо піджарку і курку на тарілку. Сюди ж додаємо подрібнені солоні огірки. Поливаємо інгредієнти майонезом.
Дрібно ріжемо кріп і також відправляємо його в блюдо. Ретельно розмішуємо закуску.
Готовий салат розкладаємо по невеликим тарілках. Подавати до столу можна теплим і охолодженим!
Салат з куркою, грибами і морквою Салат з куркою, грибами і солоним огірком Салат з куркою, грибами, цибулею і огірком Салат з курячою грудкою і грибами Салат з курячою грудкою, грибами і ананасами Салати з куркою Салати з куркою і грибами