Брокколі рідко кому подобається за своїм нейтрального смаку, але в салаті, та ще з куркою, вона набуває яскравий смак. Для цього салату не підходить відварна курка – її треба запекти на сковороді або грилі зі спеціями. Якщо капусту не переварити, а приготувати м’якою і хрусткою, та ще порізати маленькими шматочками, то ніхто не зрозуміє, що це брокколі. Такий смачний і ситний салатик з задоволенням їсти всі, навіть діти.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Капуста Брокколі – 6 шт.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • філе Куряче – 1 шт.
  • Приправа для курки – 2 ч. л.
  • часниковий Соус – 2 ст. л.

Процес приготування:

Рецепт приготування салату із броколі і куркою смачний! Спочатку поваріть капусту протягом 3 хвилин в підсоленій воді, потім відкиньте на друшляк і відразу обдайте холодною водою. Від цього капуста збереже свій колір і буде хрусткою. Помийте помідор і наріжте його на великі часточки.

Філе курки помийте, обсушіть рушником і посипте приправою для курки.

Потім протягом декількох хвилин посмажте на розігрітій сковорідці-гриль. Можна філе обсмажити на звичайній сковорідці на середньому вогні і закритій кришці, важливо тільки не пересмажити, щоб м’ясо не стало сухим. Приготоване філе охолодіть і наріжте середніми кубиками.

Підготовлені інгредієнти покладіть в салатницю, по своєму смаку посипте сіллю і чорним перцем, полити часниковим соусом і перемішайте. Для приготування такого соусу змішайте майонез з подрібненим на часничниці кількома зубками часнику.

Салат подайте на загальній салатниці або розкладіть в порційні тарілочки на листках салату. До нього можете додати кульки моцарелли, сухарики і свіжу зелень.

Приємного апетиту!

Салати з куркою