Пікантне і яскраве блюдо для вашого домашнього столу можна приготувати з ароматного копченого м’яса, моркви по-корейськи і свіжого огірка. Подавайте закуску на вечерю або для святкового меню.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Копчена курка – 300 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Огірки – 2 шт.
- Петрушка для прикраси
- Майонез – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, свіжим огірком і корейською морквою? Копчену курку дрібно нарізаємо будь-яким зручним способом. Шкірку знімати не обов’язково.
Огірки обполіскуємо водою, обтираем паперовим рушником і поділяємо на невеликі тонкі шматочки.
Морквину по-корейськи кладемо на обробну дошку і розрізаємо на 2-3 частини, щоб вона не була занадто довгою.
Промиваємо під водою петрушку, даємо їй обсохнути і подрібнюємо гострим ножем. Стебла використовувати не будемо.
З’єднуємо всі подрібнені продукти в одній тарілці, заправляємо їх майонезом і солимо за смаком. Розмішуємо закуску і подаємо до столу. Готово!
Салати з куркою