Пікантне і яскраве блюдо для вашого домашнього столу можна приготувати з ароматного копченого м’яса, моркви по-корейськи і свіжого огірка. Подавайте закуску на вечерю або для святкового меню.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Копчена курка – 300 гр.
  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Огірки – 2 шт.
  • Петрушка для прикраси
  • Майонез – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

Що ж потрібно для приготування салату з копченою куркою, свіжим огірком і корейською морквою? Копчену курку дрібно нарізаємо будь-яким зручним способом. Шкірку знімати не обов’язково.

Огірки обполіскуємо водою, обтираем паперовим рушником і поділяємо на невеликі тонкі шматочки.

Морквину по-корейськи кладемо на обробну дошку і розрізаємо на 2-3 частини, щоб вона не була занадто довгою.

Промиваємо під водою петрушку, даємо їй обсохнути і подрібнюємо гострим ножем. Стебла використовувати не будемо.

З’єднуємо всі подрібнені продукти в одній тарілці, заправляємо їх майонезом і солимо за смаком. Розмішуємо закуску і подаємо до столу. Готово!

Салати з куркою