Оригінальна легка закуска виходить їх рум’яних креветок з часником і ананасами. Частування виходить соковитим і ароматним. Салат урізноманітнює святковий стіл своїми яскравими фарбами.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Креветки свіжі – 300 гр.
- Ананас консервований – 200 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Зелень – 1 пучок
- Листовий салат – 100 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний горошок – 8 шт.
- Лавровий лист – 2 шт.
- Масло оливкове – 3 ст. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з креветками, ананасом і часником. Кип’ятимо воду з горошинами чорного перцю і лавровими листками. Опускаємо туди креветки і варимо їх 3-5 хвилин.
Подрібнюємо часник і обсмажуємо його на сковороді разом з креветками пару хвилин. Можна додати сіль за смаком.
з банки з ананасами зливаємо сік. Сам фрукт ріжемо кубиками.
На порційні тарілки стелимо салатні листки. На них викладаємо креветки з часником і ананасами. Поливаємо закуску оливковою олією. Готово!
Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і листям салату Салати з морепродуктами