Оригінальна легка закуска виходить їх рум’яних креветок з часником і ананасами. Частування виходить соковитим і ароматним. Салат урізноманітнює святковий стіл своїми яскравими фарбами.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Креветки свіжі – 300 гр.
  • Ананас консервований – 200 гр.
  • Часник – 4 зуб.
  • Зелень – 1 пучок
  • Листовий салат – 100 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний горошок – 8 шт.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Масло оливкове – 3 ст. л.

Процес приготування:

Почнемо готувати салат з креветками, ананасом і часником. Кип’ятимо воду з горошинами чорного перцю і лавровими листками. Опускаємо туди креветки і варимо їх 3-5 хвилин.

Подрібнюємо часник і обсмажуємо його на сковороді разом з креветками пару хвилин. Можна додати сіль за смаком.

з банки з ананасами зливаємо сік. Сам фрукт ріжемо кубиками.

На порційні тарілки стелимо салатні листки. На них викладаємо креветки з часником і ананасами. Поливаємо закуску оливковою олією. Готово!

Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і листям салату Салати з морепродуктами