Прекрасне поєднання ананасів, пекінської капусти, креветок і граната дарують незабутній смак салату, який припаде до душі навіть справжнім гурманам. Крім того, вагомою перевагою салату є його легкість і корисність, що, безсумнівно, не може не радувати тих, хто стежить за фігурою.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Креветки свіжі (очищених) – 160 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Ананас консервований – 100 гр.
- Гранат – 80 гр.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Лимонний сік – 2 ч. л.
- Сметана – 3 ст. л.
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Сіль 0.25 ч. л.
Процес приготування:
Почнемо готувати салат з креветками ананасом і пекінською капустою. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Помийте гранат і витягніть його зерна.
Відварюємо креветки в підсоленій воді, після чого їх необхідно очистити і порізати невеликими шматочками.
Нашинковываем пекінську капусту, консервовані ананаси виймаємо з банки і нарізаємо кубиком.
Відварюємо яйце, після цього дістати жовток і розтерти його.
Займемося приготуванням заправки. Для цього в окрему миску кладемо сметану, розтертий жовток, лимонний сік, гірчицю, оливкова олія.
Все ретельно перемішуємо до однорідності.
Викладаємо в салатник креветки, ананаси, пекінську капусту і третина гранатових зерен.
Присмачую салат заправкою і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
Залишилося прикрасити салат рубаною зеленню і жменею гранатових зерен.
Салат з креветками і гранатом Салат з креветками, ананасом і яйцем Салати з креветками Салати з морепродуктами