Салат з такого поєднання продуктів дуже вигідно виглядає в коктейльній варіанті в креманках на високій ніжці і краще всього подавати його охолодженим. Ця закуска відрізняється неймовірною ніжністю і витонченим смаком.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Креветки свіжі – 300 гр.
- Яблука – 1 шт.
- Ананас консервований – 1 банка
- Йогурт – за смаком
Процес приготування:
Як почати готувати салат з креветками, ананасом і яблуками? Креветки відварити в підсоленій воді, остудіть і очистіть їх.
З ананаса злийте сік і наріжте його кубиками. Яблуко очистіть від серцевини з насінням, наріжте тонкими часточками.
Змішайте креветки, яблука і ананас в мисці, заправте йогуртом і поставте в холодильник на 15-20 хвилин.
Салат можна подавати на стіл на загальному блюді або розкладати невеликі порції в креманки.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і яблуками Салати з морепродуктами