Салат з такого поєднання продуктів дуже вигідно виглядає в коктейльній варіанті в креманках на високій ніжці і краще всього подавати його охолодженим. Ця закуска відрізняється неймовірною ніжністю і витонченим смаком.


Інгредієнти: на 4 порції.

  • Креветки свіжі – 300 гр.
  • Яблука – 1 шт.
  • Ананас консервований – 1 банка
  • Йогурт – за смаком

Процес приготування:

Як почати готувати салат з креветками, ананасом і яблуками? Креветки відварити в підсоленій воді, остудіть і очистіть їх.

З ананаса злийте сік і наріжте його кубиками. Яблуко очистіть від серцевини з насінням, наріжте тонкими часточками.

Змішайте креветки, яблука і ананас в мисці, заправте йогуртом і поставте в холодильник на 15-20 хвилин.

Салат можна подавати на стіл на загальному блюді або розкладати невеликі порції в креманки.

Приємного апетиту!

Салат з креветками і ананасом Салат з креветками і яблуками Салати з морепродуктами