і вишуканий Святковий салат з креветками і овочами стане родзинкою столу. Салат, приготування якого не займає дуже багато часу, виходить дуже смачним і незвичайним. Напевно, за це його так люблять господині. Спробуйте, полюбите і ви!
Інгредієнти: на 3 порції.
- Креветки варені (очищені) – 200 гр.
- Болгарський перець солодкий – 1 шт.
- Кабачки – 1 шт.
- Сир – 50 гр.
- Маслини – 10 шт.
- Шпинат заморожений – 0.25 пакетів
- Лимонний сік – 1 ст. л.
- Масло оливкове – за смаком
Процес приготування:
Рецепт салату з креветками і овочами гранично простий! Креветки перед приготуванням розморожуємо. Скроплюємо Соком лимона креветки, даємо постояти так 5 хвилин.
Потім обсмажуємо їх на рослинному маслі по хвилині з кожної сторони.
Цукіні нарізаємо соломкою.
Маслини нарізаємо кружечками.
Болгарський перець нарізаємо невеликими кубиками.
Овочі обсмажуємо на рослинному маслі до утворення рум’яної скоринки (близько 3 хвилин).
Вимикаємо сковороду, додаємо до овочів креветки, перемішуємо, даємо постояти салату 5 хвилин для того, щоб всі інгредієнти просочилися запахами.
Салат викладаємо на порційні блюда, зверху посипаємо натертим на некрупною тертці сиром. Поливаємо оливковою олією, акуратно перемішуємо. Пора подавати вишуканий салат до столу і дивувати гостей!
Салат з креветками і болгарським перцем Салат з креветками і сиром Салат з креветками і шпинатом Салати з креветками Салати з морепродуктами