Ситний і смачний салат для обіду або вечері можна приготувати з креветок і тунця. Морепродукти доповнюються овочами і свіжою зеленню. Закуска багата білком і корисними елементами. Спробуйте!


Інгредієнти: на 6 порції.

  • Креветки свіжі – 200 гр.
  • Тунець консервований – 200 гр.
  • Огірки – 1 шт.
  • Огірки солоні – 2 шт.
  • Помідори чері – 4 шт.
  • Спаржева квасоля – 100 гр.
  • Зелень – 1 пучок
  • Маслини – 6 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Приправа (на вибір) – за смаком
  • Масло оливкове – 4 ст. л.

Процес приготування:

Готувати салат з креветками і тунцем просто! Підготуємо продукти для салату. Креветки слід попередньо відварити і очистити від панцира.

Приступаємо до нарізки овочів. Подрібнюємо огірки, помідори і свіжу зелень. Можна використовувати кріп або петрушку.

відварюємо До м’якості спаржу в підсоленій воді. Достатньо буде 15 хвилин після закипання.

В глибоку салатницю викладаємо креветки, підготовлені овочі, зелень, маслини. З банки тунця зливаємо сік, а сам продукт розминаємо виделкою і також додаємо в салат.

В окремому посуді змішуємо оливкове масло з сіллю і перцем. Збиваємо.

Перемішуємо продукти в салатниці і викладаємо закуску на порційні тарілки, поливаємо соусом і подаємо до столу. Готово!

Салат з креветками і овочами Салат з креветками і огірками Салат з креветками і помідорами Салат з креветками і помідорами черрі Салат з креветками, помідорами і сиром Салати з креветками