Ситний і смачний салат для обіду або вечері можна приготувати з креветок і тунця. Морепродукти доповнюються овочами і свіжою зеленню. Закуска багата білком і корисними елементами. Спробуйте!
Інгредієнти: на 6 порції.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Тунець консервований – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Огірки солоні – 2 шт.
- Помідори чері – 4 шт.
- Спаржева квасоля – 100 гр.
- Зелень – 1 пучок
- Маслини – 6 шт.
- Сіль – за смаком
- Приправа (на вибір) – за смаком
- Масло оливкове – 4 ст. л.
Процес приготування:
Готувати салат з креветками і тунцем просто! Підготуємо продукти для салату. Креветки слід попередньо відварити і очистити від панцира.
Приступаємо до нарізки овочів. Подрібнюємо огірки, помідори і свіжу зелень. Можна використовувати кріп або петрушку.
відварюємо До м’якості спаржу в підсоленій воді. Достатньо буде 15 хвилин після закипання.
В глибоку салатницю викладаємо креветки, підготовлені овочі, зелень, маслини. З банки тунця зливаємо сік, а сам продукт розминаємо виделкою і також додаємо в салат.
В окремому посуді змішуємо оливкове масло з сіллю і перцем. Збиваємо.
Перемішуємо продукти в салатниці і викладаємо закуску на порційні тарілки, поливаємо соусом і подаємо до столу. Готово!
Салат з креветками і овочами Салат з креветками і огірками Салат з креветками і помідорами Салат з креветками і помідорами черрі Салат з креветками, помідорами і сиром Салати з креветками