Закуски з креветок завжди радують смаком і своїм яскравим виглядом. Приготуйте морський салат з додаванням солодкого і соковитого винограду. Ягода додасть страві оригінальність і приємний свіжий аромат.
Інгредієнти: на 2 порції.
- Креветки свіжі – 150 гр.
- Виноград – 100 гр.
- Помідори свіжі – 1 шт.
- Сир Пармезан – 80 гр.
- Листовий салат – 50 гр.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Лимонний сік – 1 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з креветками і виноградом. Креветки можна використовувати як заморожені, так і консервовані. Перші слід відварити в окропі, другі досить лише відкинути на друшляк, щоб злити маринад з банки.
Виноград відриваємо від гілки і промиваємо.
Помідор ріжемо тонкими кільцями.
Твердий сир ріжемо на дрібні кубики.
Формуємо салат. На плоску тарілку викладаємо подушку з салатного листя, по бакам розподіляємо помідори, а зверху розсипаємо креветки, виноград і сир. Солимо, перчимо, поливаємо олією і лимонним соком. Готово!
Салат з креветками і листям салату Салат з креветками, помідорами і сиром Салат з креветками, помідорами та листям салату Салати з креветками