Закуски з креветок завжди радують смаком і своїм яскравим виглядом. Приготуйте морський салат з додаванням солодкого і соковитого винограду. Ягода додасть страві оригінальність і приємний свіжий аромат.


Інгредієнти: на 2 порції.

  • Креветки свіжі – 150 гр.
  • Виноград – 100 гр.
  • Помідори свіжі – 1 шт.
  • Сир Пармезан – 80 гр.
  • Листовий салат – 50 гр.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Лимонний сік – 1 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Приступимо до приготування салату з креветками і виноградом. Креветки можна використовувати як заморожені, так і консервовані. Перші слід відварити в окропі, другі досить лише відкинути на друшляк, щоб злити маринад з банки.

Виноград відриваємо від гілки і промиваємо.

Помідор ріжемо тонкими кільцями.

Твердий сир ріжемо на дрібні кубики.

Формуємо салат. На плоску тарілку викладаємо подушку з салатного листя, по бакам розподіляємо помідори, а зверху розсипаємо креветки, виноград і сир. Солимо, перчимо, поливаємо олією і лимонним соком. Готово!

Салат з креветками і листям салату Салат з креветками, помідорами і сиром Салат з креветками, помідорами та листям салату Салати з креветками