Хочу запропонувати рецепт смачного низькокалорійного салату з креветками, який не залишиться без уваги любителів морепродуктів. Легкий і корисний салат можна подавати як на великому блюді, так і порційно у красивих келихах або тарталетках.
Інгредієнти: на 6 порції.
- Креветки свіжі – 1 кг
- Кукурудза консервована – 400 гр.
- Огірки – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Яйце – 7 шт.
- Йогурт – 100 гр.
- Зелень – для прикраси
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з креветками легкого? Підготуйте необхідні інгредієнти для салату. Першим ділом поставте варитися курячі яйця.
Готові заморожені креветки викладіть у велику каструлю і залийте окропом. Залиште у воді на 10 хвилин для розморожування. Злийте рідину через друшляк. Викладіть креветки на тарілку.
Очистіть, креветки і викладіть в глибокий салатник.
Огірки добре промийте, висушіть і наріжте середніми за розміром шматочками. Перекладіть в салатник.
Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями або півкільцями, можна просто дрібно нарізати. Спосіб нарізки оберете за своїм розсудом. Перекладіть нарізану цибулю в салатник.
Зварені яйця остудіть, очистіть, наріжте невеликими шматочками за допомогою ножа або спеціального пристосування. Надішліть яйця в салат.
Відкрийте невелику банку консервованої кукурудзи, злити рідину. Висипте кукурудзу в салатник.
Салат посоліть, поперчіть, заправте натуральним йогуртом. Добре перемішайте.
Готовий салат подавайте порційно. Для прикраси використовуйте свіжу зелень за бажанням.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і кукурудзою Салат з креветками і овочами Салат з креветками, кукурудзою, яйцем і огірками Салат з креветками, яйцем і кукурудзою Салат з креветками, яйцем і огірком Салати з морепродуктами