Апетитний свіжий салат з креветок, рису і огірків доповнить сімейний обід, а також святковий стіл. Закуска підійде з будь-якого приводу. Блюдо дуже просте і швидке в приготуванні.
Інгредієнти: на 4 порції.
- Креветки свіжі – 200 гр.
- Огірки – 1 шт.
- Рис білий – 80 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Майонез – 3 ст. л.
Процес приготування:
Що ж потрібно для приготування салату з креветками, рисом і огірками? Варимо креветки до повної готовності в підсоленій воді. Очищаємо, і якщо вони великі, то нарізаємо на дрібні шматочки.
Відварюємо рис для салату. Крупа повинна вийти розсипчастою.
Курячі яйця теж відварюємо, потім охолоджуємо і подрібнюємо.
Дрібними кубиками огірок ріжемо. Видалити шкірку не обов’язково.
В салатниці з’єднуємо всі інгредієнти подрібнені, солимо за смаком і заправляємо майонезом. Розмішуємо, охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Салат з креветками і майонезом Салат з креветками і овочами Салат з креветками і яйцями Салат з креветками, яйцем і майонезом Салати з креветками