Хочу поділитися чудовим рецептом салату з креветками, авокадо і болгарським перцем. Ароматний салат виходить збалансованим смаком і дуже апетитним. Приготуйте цей чудовий салат, який, безсумнівно, стане прикрасою будь-якого святкового торжества.
Інгредієнти: на 1 порц.
- Листовий салат – 4 шт.
- Авокадо – 0,5 шт.
- Болгарський перець солодкий – 0,5 шт.
- Креветки свіжі – 150 гр.
- Салатна суміш – 1 жменя
- Часник – 1 зуб.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець чорний горошок – за смаком
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Приступимо до приготування салату з креветками, авокадо і болгарським перцем. У глибоку каструлю наберіть холодну воду, поставте на помірний вогонь, додайте чорний перець горошком і посоліть за смаком. Доведіть до кипіння і покладіть очищені креветки, варити кілька хвилин, періодично перемішуючи. Після чого злийте через сито або друшляк і залиште, щоб зайва рідина скла.
Листя салату і салатний мікс ретельно промийте під холодною водою, а потім струсіть від зайвої вологи. На блюдо для подачі викладіть салатні листя, а потім салатний мікс.
Авокадо ретельно вимийте, обсушіть, потім розріжте вздовж, акуратно вийміть кісточку, скориставшись столовою ложкою вийміть м’якоть авокадо, наріжте її середнім кубиком і викладіть на блюдо. Болгарський перець ретельно вимийте, обсушіть, потім акуратно вийміть серцевину з насінням, наріжте кубиками і викладіть на блюдо.
Креветки викладіть поверх овочів. Часник очистіть від лушпиння, промийте під водою і пропустіть через прес, додати в салат. Салат зверху посоліть і поперчіть, перед подачею полийте оливковою олією і добре перемішайте. Готовий салат з креветками та авокадо болгарським перцем подавайте на стіл.
Приємного апетиту!
Салат з креветками і листям салату Салат з креветками і часником Салат з креветками та авокадо